fbpx
Viewing posts categorised under: Announcements / dental clinic news

Cabutan Gigi Wisdom

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

12.06.21

Rasa sakit masa gigi bongsu baru tumbuh atau sudah rosak, memang teruk dan tak dapat digambarkan😗

Kadangkala boleh demam, bengkak pada pipi sehingga tidak boleh membuka mulut langsung dan menyebabkan sukar bercakap atau makan.

Ramai yang tertanya, perlu ke kita cabut gigi bongsu, atau boleh biarkan saja kan? 🤔

Gigi bongsu seeloknya perlu dicabut kerana boleh menimbulkan pelbagai masalah seperti, gigi berlubang, keradangan gusi dan jangkitan kuman kerana sisa makanan mudah tersumbat di celah gigi😖

Sebelum pembedahan dilakukan, dr akan ambil x-ray untuk pastikan keadaan akar gigi dan saraf dulu🦷

Selepas pembedahan, pesakit perlu berehat untuk 3-4 hari & perlu elak kan daripada melakukan aktiviti lasak dan makan makanan keras🥣👌🏻

Dentist3 menawarkan cabutan gigi bongsu dengan harga Berpatutan juga!

Jangan biar sampai gigi rosak dan sakit, jom me Dentist3 sekarang untuk dapatkan pemeriksaan lanjut! 🤗

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



101551655_1709249465881495_8850906971092549632_o.jpg

Wisdom Tooth Removal

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

11.06.21

There is no specific age that wisdom tooth must be extracted, however it is recommended for it to be removed in early adulthood (around age 17-21 is the best)😎

As we get older, the wisdom tooth's root will grow longer and more entrenched in the jaw. It can be more complicated to remove it for older patients, and it may take longer to heal following the surgery😮

It is always best to get wisdom tooth removed before they begin to cause problems🤔
Some complications that can occur if you wait toi long to get wisdom tooth removed include:

*Impacted wisdom tooth - The third molar becomes impacted when it does not have sufficient room for growth. This can cause pain and damage to other teeth🦷
*Tooth decay.
-Because wisdom tooth may be hard to reach with a toothbrush, they are more easy to get gum disease and tooth decay.
*Infection.
-When wisdom tooth erupt partially through the gums, this site serves as a breeding ground for bacteria that can turn into a painful infection😖

Wisdom tooth removal (minor oral surgery) is a common procedure in Malaysia, do contact us anytime for a further details on this matter😊👌🏻

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

mos-6_copy.jpg

Teeth Whitening

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

11.06.21

🦷Pemutihan gigi boleh menjadi cara yang sangat berkesan untuk mengurangkan ⬇️ warna kekuningan semula jadi gigi anda tanpa membuang permukaan lapisan gigi. Ia juga melambangkan kebersihan dalam mulut kita..

Ia tidak❎ akan membuat perubahan warna pada gigi sepenuhnya,tapi akan mengurangkan warna kekuningan sahaja.

😁Pemutihan gigi ni biasanya sesuai untuk orang yang giginya kekuningan,tiada tampalan dan gusinya sentiasa dalam keadaan yang sihat. Kekuningan pada gigi terjadi adalah disebabkan oleh pengambilan makanan yang mengandungi bahan pewarna dibawah 12 tahun.

Prosedur ini tidak digalakkan untuk semua orang.Kebiasaannya doktor gigi anda yang akan memberikan cadangan dan nasihat terlebih dahulu.

Jadi....tidak perlu risau gigi kuning,boleh datang jumpa doktor gigi anda untuk minta pendapat dan nasihat.Senyuman pun lebih menawan dan berkeyakinan dengan gigi yang putih. 😁

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



whitening_copy_2.jpg

Wisdom Teeth Removal

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

10.06.21

Wisdom tooth are the last permanent teeth to erupt🦷

Many people develop an impacted wisdom tooth, means they don't have enough room to erupt fully in the mouth. Impacted wisdom tooth may erupt only partially or none at all🤔

An impacted wisdom tooth may cause:
*Pain
*Trapping food
*Infection or gum disease
*Tooth pain decay in a partially erupted wisdom tooth
*Damage to a nearby tooth

During wisdom tooth extraction, dr will: 💉
*Makes an incision in the gum tissue to expose the tooth and bone
*Removes bone that blocks access to the tooth root
*Divides the tooth into sections if it's easier to remove in pieces
*Removes the tooth
*Stitches the wound closed.

The tooth needs to be divided into sections or be split if the position is hard to take out in one piece, thus it need to be cut a bit before its been taken out.

There is no extra pain when we split the tooth, so there is no need to worry👌🏻

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com

[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

 



wisdom-tooth-removal.jpg

#RealBraces

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

09.06.21

Pernah dengar tentang fake braces tak? Yes! Nampak sama dgn braces original tapi apa effect kalau kita pakai fake braces? Sebab ada ramai sangat orang muda yg pakai fake braces sekarang😣

Cuma dari segi rupa je yang sama, tapi perbezaan lain sangat besar🤔

Fake braces takkan mampu buat gigi kita tersusun dgn kemas & akan nampak sangat palsu, malahan dalam kes yg lagi teruk, ada patient yang gigi jadi senget, rosak & gusi bernanah disebabkan pakai fake braces! 🤯

Harga fake braces ditambah dengan kerosakan yang dialami, tak berbaloi dengan wang yang kita bayar. Original braces pun lagi murah dari tu😙

Dengan braces yang dipasang di klinik gigi berdaftar, memang guna barang berkualiti & dr berpengalaman.
Jadi kita dapat cantikkan gigi tanpa perlu risau tentang apa-apa risiko👌🏻❤️

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com

[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

 



braces-picture_copy.jpg

Surgical Removal of Impacted Canine

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

08.06.21

Humans have two upper canines and two lower canines. Canine teeth (Gigi Taring) are sometimes referred as cuspids, or “eye teeth” because of their direct positioning beneath the eyes. Canine teeth have thicker and more conical roots than incisors and thus have a special firm connection to the jaw. Canine teeth often have the longest root of all teeth in the human mouth and are the last to fully erupt and fall into place, often around age 13. 🧐

An impacted tooth essentially means that it is blocked, stuck, or unable to fully erupt and function properly. Upper canine is the second most common tooth to become impacted. However, impacted canines are a usually in critical condition and requires removal. 😊

There are several main causes for impacted canine teeth:

🦷Extra Teeth: If extra teeth are present, the natural eruption of the canine teeth may be inhibited. The eruption progress of the canine may be directly blocked by an extra tooth or the subsequent overcrowding might leave no room on the dental arch for the canine.

🦷Overcrowding: In some cases, poor alignment of the front teeth can lead to overcrowding. The existing teeth compete for space which means that the canines do not have sufficient room to become functional.

🦷Unusual Growths: On rare occasions, unusual growths on the soft tissue of the gums can restrict the progress of canine teeth, which leads to later impaction.


If your mouth is overcrowded for any reason, the impacted canine is in poor position for braces re-alignment or shows sign of causing problem to adjacent teeth, the dentist may recommend extraction of teeth. The extraction of impacted canine usually requires minor oral surgery and will generally be performed under local anesthetic. 💉😄

For most braces cases, it was recommended to remove all the impacted teeth before starting the treatment to avoid problems later. Leaving impacted teeth without removing may cause lapse in treatment or sometimes this may leads to less spacing for other teeth to move for better alignment to provide best and ideal results. 😊

Dentist3 is doing surgical removal of impacted teeth with reasonable price. Call us today for enquiries. 📞📱

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com

[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

 



impacted-canine-removal_copy.jpg

Surgeri Gigi Bongsu

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

07.06.21

Tak semua gigi bongsu perlukan pembedahan untuk dikeluarkan, tapi kalau senget atau terimpak, memang perlu buat pembedahan kecil💉

Kadangkala gigi tu susah untuk dikeluarkan sebab kedudukannya terlalu senget & tersekat, jadi dr perlu potong gigi kepada 2 bahagian supaya dapat dikeluarkan dengan mudah😌👍🏻

Patient tak perlu takut sebab mereka takkan rasa sakit waktu pembedahan, kesan dari bius. Malahan, rasa sakit yang disebabkan gigi bongsu yang tak dicabut lagi dahsyat & teruk dari tu😖

Jadi jangan biarkan sakit tu berlarutan, cepat hubungi kami untuk dapatkan pemeriksaan gigi bongsu anda👌🏻

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com

[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



wisdom-toothremoval.jpg

Reviews

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

06.06.21

Dentist3 Review : We appreciate your good testimonial for our dental practice & will always try our best to serve you well .. 👍🏻

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



testimonial-2.jpg

Thank you so much

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

05.06.21

Thank you so much for giving us your Thumbs up for our clinic.. in terms of services, we always try our best to treat our community well.. we hope that we served you well 💪🏻

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



tesimonial-4.jpg

Flexible Dentures

Posted by dentist3 in announcements / dental clinic news | 0 comments

04.06.21

"Miss T came to us for a denture consultation this month and we suggested that she try flexible denture to regain back her smile.

She agreed and the results were satisfying.Thank you for trusting us Miss T.We are glad that you have regained your smile." - Dr Kelvin , Dentist3™ Kuala Selangor

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH



flexible-dentures_copy.jpg