Quality & Affordable Dentistry in Malaysia

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments

Saya nak pakai braces tapi saya takut nanti sakit sampai tak boleh makan๐Ÿ˜ฃ

Betul ke? Sebenarnya tak punn! Patients braces kami masih boleh makan macam biasa, cuma elakkan makanan yg keras sgt la sebab takut bracket tercabut pula๐Ÿ˜‰

Sekarang Dentist3 ada promosi harga braces RM4xxx je dgn deposit serendah RM8xx termasuk xray, acuan & gambar gigi dah. Woww bila lagi nak dpt harga best mcm ni kan! โค๏ธ

Braces kami menggunakan produk berkualiti yg diimport, dgn Dr yg berpengalaman, pasti senyuman impian korg boleh dicapai! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿคฉ

Jangan segan2, cepat hubungi kami sementara harga promosi masih berlangsung! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐ŸŒธ

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ

#Dentist3

โœ… Website : https://dentist3.com

[๐—ฆ๐—›๐—”๐—ฅ๐—˜ / ๐—ง๐—”๐—š] ๐Ÿ‘‰ FOLLOW

#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #bracesmurah #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi #petalingjaya #PJdentist #petalingjayadentist #dentist #dentistpetalingjaya #dentalclinicpj


whatsapp_image_2021-10-20_at_15.12.55.jpeg

Comments are closed.

error: Please email smile@dentist3.com for Content :)