Quality & Affordable Dentistry in Malaysia

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments

Gigi yang tak tersusun, berlapis & senget ni berpunca dari banyak sebab.
Antaranya ialah tabiat masa kecil, genetik & kadang2 sebab gigi susu yang dicabut terlalu awal menyebabkan gigi lain bergerak ke depan & tutup ruang untuk gigi kekal tumbuh dengan sempurna๐Ÿค”

Tapi jangan risau, pendakap gigi (braces) boleh betulkan semula kedudukan gigi yang dah berterabur ni.
Tempoh pemakaian braces bergantung pada keadaan gigi patient jugak, selalunya lebih kurang 1-2 tahun๐Ÿฆท

Proses pemasangan braces ni sebenarnya tak sakit pun, malah lepas pakai tu patient mungkin akan rasa sikit pressure (tekanan) je๐Ÿ˜Ž

Jangan biarkan gigi yang tak tersusun tu buatkan kita rasa tak yakin untuk senyum.
Jom selesaikan masalah tu dengan braces!๐Ÿ’ซ๐Ÿ˜™

Dentist3 ada promotion untuk braces sekarang dengan harga murah & deposit pun rendah je.
So cepat hubungi kami untuk book slot anda! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿปโฃ๏ธ

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ

#Dentist3

โœ… Website : https://dentist3.com

[๐—ฆ๐—›๐—”๐—ฅ๐—˜ / ๐—ง๐—”๐—š] ๐Ÿ‘‰ FOLLOW

#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #bracesmurah #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi #petalingjaya #PJdentist #petalingjayadentist #dentist #dentistpetalingjaya #dentalclinicpj


whatsapp_image_2021-10-20_at_15.12.46.jpeg

Comments are closed.

error: Please email smile@dentist3.com for Content :)