Posted by dentist3 in Blog | 0 comments

Pernah tak bila gosok gigi je, akan ada darah keluar? Tu maksudnya gusi kita tak sihat & perlukan rawatan segera sebelum jadi lebih teruk😉

Dengan rawatan cuci gigi (scaling) kita dapat cegah daripada terjadinya masalah gusi yang kronik🦷

Karang gigi akan menyebabkan pengumpulan bakteria di sekeliling simple mcm scaling pun kita dah dpt elakkan masalah ni dari terjadi😎

Dr sarankan utk kita cuci gigi sekurangnya sekali setahun supaya gigi kekal bersih & gusi sihat.
Dentist3 pun tawarkan harga rendah je utk rawatan cuci gigi ni tau! 🌸

Dentist3 beroperasi setiap hari kecuali jumaat, jadi boleh hubungi kami bila2 je untuk set kan appointment anda! 👌🏻❤️

—————————————————————————————————

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com

[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW

#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #bracesmurah #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi #petalingjaya #PJdentist #petalingjayadentist #dentist #dentistpetalingjaya #dentalclinicpj


whatsapp_image_2020-12-10_at_13.52.06-2.jpeg

Comments are closed.

error: Please email smile@dentist3.com for Content :)