Posted by dentist3 in Blog | 0 comments

Saya pakai braces kat klinik lain tp atas sebab tertentu, saya nak sambung treatment di Dentist3. Boleh ke? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป

Bolehh! Tapi Dr perlu cek dulu kenapa korg decide utk tukar klinik, lepas tu sesuai utk teruskan atau perlu pasang braces baru๐Ÿค”

Sama je proses nya, cuma Dr perlu bukak bracket lama, cuci kesan tampalan, lepas tu boleh teruskan rawatan braces mcm biasa๐Ÿ˜Ž

Rawatan braces kat Dentist3 ni bukan je murah, tp Dr pun berpengalaman, jadi tak perlu risau la ye! ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘๐Ÿป

Mcm mana nak book appointment? Call/whatsapp je Dentist3 utk dapatkan slot korg sekarang! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐ŸŒธ

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป for Dentist3 โ˜บ๏ธ

#Dentist3

โœ… Website : https://dentist3.com

[๐—ฆ๐—›๐—”๐—ฅ๐—˜ / ๐—ง๐—”๐—š] ๐Ÿ‘‰ FOLLOW

#nicesmile #smile #senyum #drgigi #klinikgigi #klinikpergigian #kualaselangor #puncakalam #sungaibuloh #rawang #bandarcountryhomes #bandartasikputeri #sekinchan #tanjungkarang #bestarijaya #doktorgigi #gigi #sweetsmile #bracesmurah #malaysiadentist #invisalign #braces #cucigigi #petalingjaya #PJdentist #petalingjayadentist #dentist #dentistpetalingjaya #dentalclinicpj


whatsapp_image_2020-12-10_at_13.52.06.jpeg

Comments are closed.

error: Please email smile@dentist3.com for Content :)