fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments


Ramai orang suka berlengah untuk cabut gigi bongsu, alasan selalunya sebab takut rasa sakit atau rasa yang gigi bongsu ni takkan timbulkan masalah pun🤔

Kalau kita bernasib baik, gigi bongsu akan tumbuh secara normal, tapi kebiasaannya gigi ni akan tumbuh separuh je atau senget, menjadikan gigi ni susah nak dibersihkan & jadi tempat pembiakan bakteria😱

Dentist3 memang sarankan untuk cabut gigi bongsu ni dari awal sebab bukan je cabutan lebih senang tapi tempoh penyembuhan pun jadi lebih cepat😎

Dr kita akan bagi penerangan lebih lanjut tentang prosedur cabutan gigi bongsu ni & akan pastikan pesakit rasa selesa sepanjang proses berlangsung, jadi tak perlu lah risau😌🌸

Boleh call/whatsapp kami untuk book slot anda cepat sebelum gigi bongsu anda mula rasa sakit okay! 👌🏻🥰

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

mos-11.jpg

Comments are closed.