fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments


Karang gigi ni terbentuk disebabkan oleh bakteria yang berkumpul pada gigi & akhirnya akan jadi punca masalah gusi serta gigi mula goyang satu persatu kalau kita lambat dapatkan rawatan untuk buang karang gigi ni😱🦷

Antara tanda kita dah perlu jumpa Dr gigi ialah bila gusi berdarah masa gosok gigi & mulut pun berbau🤔

Scaling ialah rawatan yang akan kita gunakan untuk bersihkan karang gigi ni dari terus melekat & merosakkan gigi.
Rawatan ni bukan je simple, tapi ambil masa yang singkat untuk siap, jadi walaupun sibuk takde masalah untuk buat scaling dua kali setahun😉

Dentist3 ada sediakan rawatan scaling ni dengan harga rendah, jadi tak perlu la risau.
Boleh hubungi kami melalui whatsapp atau call untuk book kan appointment anda sekarang! 👌🏻❤

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

cuci-gigi_copy.jpg

Comments are closed.