fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments

Kalau perasan ada gigi yang berlubang, atau gigi rasa ngilu & sensitif bila makan benda sejuk, tu mungkin sebab gigi anda berlubang🤔

Jangan tunggu sampai rasa sakit berdenyut untuk jumpa dr, masa tu mungkin gigi dah teruk dan susah nak selamatkan😖

Gigi yang berlubang boleh dirawat dengan rawatan tampalan biasa, di Dentist3, kami gunakan tampalan warna gigi, jadi tak perlu risau sebab memang akan blend dengan gigi lain🦷

Tampalan warna gigi (composite) ni bukan je lebih bernilai aestetik, tapi juga boleh tahan untuk masa yang lama😙👍🏻

Dentist3 ada sediakan servis tampalan gigi dengan harga yang rendah, jadi cepat book slot anda jika gigi dah mula rasa sensitif atau sakit. Boleh call & whatsapp kami okay👌🏻❣️

 👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH


dental-filling.png

Comments are closed.