fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments


Ada keinginan nak betulkan struktur gigi tapi taknak guna pendakap gigi besi?
Takde masalah! Sekarang kita ada pendakap gigi lutsinar (clear aligners) yang boleh tolong selesaikan masalah ni💫💕

Kadang2 patients yang ada jadual yang sibuk, akan risau mereka tak sesuai untuk guna metal braces yang perlukan penjagaan gigi yang lebih teliti🤔

Clear aligners bukan je lebih senang dijaga dari segi kebersihan, malah lebih selasa sebab boleh dibuka sewaktu makan😙

Untuk orang yang utamakan penampilan pun clear aligners sangat sesuai sebab ianya lutsinar, jadi tak boleh dilihat dengan jelas dibandingkan dengan metal braces😎👍🏻

Tak perlu lagi sembunyikan senyuman anda, sekarang semua orang boleh dapatkan gigi yang tersusun rapi.
Cepat contact Dentist3 untuk tahu lebih lanjut tentang clear aligners! 👌🏻

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

clear-aligners1.png

Comments are closed.