fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments


Ramai yang nak pakai braces untuk ratakan kedudukan gigi tapi takut rasa sakit masa proses pemasangan braces ni🤔

Jangan risau, sebenarnya masa pasang braces, takde rasa sakit atau tak selesa pun😌

1st step yang Dr akan buat ialah bersihkan gigi & letak agen pengering supaya bracket boleh melekat dengan kukuh.
Brackets akan dipasang satu persatu, kemudian Dr akan letak wire & oring (getah warna warni) disekeliling bracket🤩

Patient boleh rileks je & tunggu kami siap proses pemasangan braces yang ambil masa lebih kurang sejam👍🏻😉

Sekarang Dentist3 ada buat promosi harga braces yang memang murah jadi untuk tahu lebih lagi tentang harga & pemasangan braces, boleh hubungi kami sekarang! 👌🏻💙

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH


Attachment

Comments are closed.