fbpx

Posted by dentist3 in Blog | 0 comments


Open-bite ialah salah satu masalah gigi tak tersusun.
Orang yang ada masalah ni, gigi depan atas & bawah mereka tak bersentuh walaupun bila tutup mulut.
Bukan je nampak tak menarik, tapi akan jadikan kita susah nak makan juga😖

Ada beberapa sebab masalah ni terjadi, antaranya genetik (kedudukan tulang rahang)🤔

Tapi sekarang tak perlu la risau lagi sebab dengan rawatan Invisalign (pendakap gigi lutsinar), kita boleh betulkan keadaan gigi ni!😙

Dr akan consult dengan pesakit dulu, tengok keadaan gigi mereka & rancang plan rawatan untuk pesakit.
Lepas set Invisalign sampai, dr akan terus pantau keadaan gigi kita sampai dapat hasil yang optimum & memuaskan😉

Invisalign ni perlu dipakai 20 jam sehari, tapi tak macam pendakap gigi besi, Invisalign lebih selasa & boleh dibuka bila kita nak makan, jadi memang takde masalah walaupun untuk orang yang ada kerjaya yang sibuk👍🏻❤

Dentist3 sedia untuk berikan servis yang terbaik kepada semua pesakit, jadi jangan rasa segan nak hubungi kami okay! 👌🏻📞

👌🏻 for Dentist3 ☺️
#Dentist3
✅ Website : https://dentist3.com 
[𝗦𝗛𝗔𝗥𝗘 / 𝗧𝗔𝗚] 👉 FOLLOW
#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah #invisalign #invis #MCO #stayathome #PKP #KITAJAGAKITA #DUDUKRUMAH

invisalign-goon-wan-jing.jpg

Comments are closed.