fbpx

Braces (Pendakap Gigi)

Posted by dentist3 in Announcements / Dental Clinic News | 0 comments


Dentist3 menawarkan harga promosi untuk pendakap gigi jenis conventional. Dengan harga serendah RM4xxx, termasuk scaling (cuci gigi), xray dan gambar (dental photograph), semua mampu utk dapatkan senyuman menawan!

Pendakap gigi ialah alat yang digunakan bagi membetulkan kedudukan gigi🦷

Kedudukan gigi kita penting dalam memastikan fungsinya sempurna. Dengan kedudukan gigi yang baik akan membantu untuk memudahkan proses pengunyahan makanan.

Selain tu, dapat memudahkan proses memberus gigi juga. Sebab gigi yang berlapis boleh menyebabkan kita berus gigi dengan tak sempurna. Hal ini akan menyebabkan makanan akan terlekat di celah gigi dan memberi kesan seperti karies gigi.

Jenis pendakap gigi ni paling menjadi pilihan kerana kos yang lebih rendah berbanding dengan jenis pendakap gigi yang lain👍🏻

Untuk metal braces, pesakit boleh memilih warna elastic band atau getah yang dipasang pada pendakap gigi.
Jadi untuk golongan muda memang sesuai sebab nampak lebih bergaya😎

Kini, kita boleh ratakan gigi sambil buatkan senyuman kita lebih cantik dan ceria! 👌🏻
.
.
.
.
.
.

#klinikgigimurah #klinikgigiampang #klinikgigi #klinikgigisungaibuloh #klinikgigirawang #klinikgigipetalingjaya #drgigimalaysia #malaysiadentist #malaysiaboleh #dentistmalaysia #kitajagakita #covid #petalingjaya #sungaibuloh #rawang #kualaselangor #pjdentist #drgigimurah #bracesmurah


before-and-after.jpg

Comments are closed.