fbpx

Posted by dentist3 in Announcements / Dental Clinic News | 0 comments


Perhatian semua!!📣📣

Lucky Draw (cabutan bertuah) Dentist3 dah bermula semula!
Kali ni hadiah utama kami ialah Iphone SE. Best kan?!🤩

Macam mana nak sertai lucky draw ni? Senang je.
🌸 Buat rawatan di Dentist3 (terbuka utk semua jenis rawatan) & kami akan berikan 3 keping ‘kad referral’ dgn nama patient.

⭐ Patient boleh bagi kad ni pada family/kawan2.

🌸 Family/kawan patient ni boleh dtg buat rawatan di Dentist3 & akan dapat percuma sample ubat gigi.

⭐ Kad Referral dgn nama patient tadi akan dimasukkan dalam kotak lucky draw kami.

Bukan tu je, kami ada sediakan hadiah sagu hati juga, iaitu Rawatan Pemutihan Gigi percuma!🦷
Akan ada 3 patients bertuah yang akan memenangi hadiah sagu hati ni!👏🏻👍🏻

Tunggu apa lagi? Dapatkan peluang utk menangi hadiah menarik ni cepat!😌
Untuk maklumat lebih lanjut boleh terus hubungi mana2 cawangan Dentist3 👌🏻❣️

××××××××××××××××××

Attention to all!! 📣📣

Dentist3 Lucky Draw Program has start again!
Our main prize this time is Iphone SE. How exciting! 🤩

How to join? It’s easy.
🌸 Do treatment in Dentist3 (open to all type of treatments) & we will give you 3 ‘referral card’ with your name on it.

⭐ Patient can give the card to their families/friends.

🌸 The families/friends can come for treatment in Dentist3, pass the referral card to us & will get a free sample toothpaste

⭐ The referral card will be put in our Lucky Draw box

As a consolation prize, we will choose 3 patients to win our Teeth Whitening Treatment!🦷

What are you waiting for? Come & join us to win these amazing prizes! 👌🏻❣️

lucky-draw-3.jpg

Comments are closed.