fbpx

Posted by dentist3 in Announcements / Dental Clinic News | 0 comments

Akhirnya, saat yang dinantikan semua staff Dentist3 dah tiba, iaitu Annual Lunch!🎉🤟🏻

Pada 18/9/2020, Dentist3 mengadakan acara Annual Lunch & kali ni bertempat di hotel Shangri-La Kuala Lumpur. Staff dari semua branch Dentist3 dapat hadir & memeriahkan lagi suasana lunch kami sambil merapatkan lagi hubungan antara semua pekerja☺️

Kali ni bukan je dapat makan makanan yang sedap & berjumpa satu sama lain, tapi kami ada event tambahan jugak iaitu penghargaan untuk staff yang dah bekerja keras selama ni😎
Dentist3 menyediakan hadiah istimewa untuk semua staff & ada extra hadiah untuk pekerja yang cemerlang!✨🥳

Sesi fotografi pun berjalan lancar & kami ambil banyak gambar sebagai kenangan untuk saat yang indah ni🌸

Dengan hati yang gembira ni, semua staff Dentist3 berharap dapat memberikan perkhidmatan & rawatan yang lebih baik untuk semua patient kami pada masa akan datang, seperti nilai teras yang kami amalkan, patient ialah family juga, jadi dah tentu kami nak yang terbaik utk semua!🤩

Kami berharap yang semua staff & patients akan rasa happy & seronok untuk datang ke Dentist3! 👌🏻❣️

 

👌🏻 for Dentist3 ☺️

#Dentist3

✅ Website : https://dentist3.com


familypicture.jpg

Comments are closed.